Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Colegiul Tehnic „Ion Holban”, 40 de ani de existenţă

Colegiul Tehnic “Ion Holban” din Iaşi împlineşte 40 ani de existenţă. De mâine, până pe 4 decembrie sunt organizate  întâlniri, sesiuni de comunicări care vor reuni profesori de altădată şi de azi ai şcolii, invitaţi de marcă,  reprezentanţi ai instituţiilor partenere.

“Profesorul profesorilor”, Ion Holban, aşa cum îl numea jurnalistul Aurel Leon, a fost cercetator in domeniul psihopedagogiei și a creat o metodologie de investigație proprie pentru copiii cu dizabilități fizice, pe care a pus-o în slujba școlii .

Vor avea loc  comunicări ştiinţifice pentru cadre didactice şi elevi, concursuri  interdisciplinare, competiţii şcolare, expoziţii de grafică, pictură realizate de elevi, dar şi o expoziţie inedită de obiecte rare care au aparţinut unor personalităţi ieșene.

Ziua de 3 decembrie va fi dedicată dialogului între generaţii, prilej cu care vor fi rememorate momente importante din viața școlii.

Miercuri va fi Ziua porţilor deschise . Vizitatorii vor avea ocazia să afle informații despre activitatea instituției și să participe la activități interactive propuse de profesorii școlii. Tot pe 4 decembrie se va desfășura o nouă ediţie a Concursului interjudeţean de educaţie pentru mediu prin aplicaţii tehnico-aplicative “ECO Art”.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*