Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Firmă de leasing ţepuită de regele mansardelor de la Iaşi

Regele mansardelor de la Iaşi, Teodor Simileac, fost Coman, acuzat că a înşelat 73 de persoane cu 6,5 milioane de lei, este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi într-un nou dosar, pentru fals şi înşelăciune.

Simileac este acuzat că ar fi luat două maşini în leasing, cu acte false,  în 2007. Potrivit procurorilor, el a cum­părat de la VB Leasing Ro­mânia, în numele Trustului de Construcţii Moldova, pe care îl administra, două maşini Dae­woo în valoare totală de peste 45.000 de lei. Tranzacţia s-ar fi efectuat în baza unui act semnat de unul dintre directorii firmei, care însă nu ştia despre intenţiile lui Simileac.  Imediat după ce a luat maşinile, Simileac nu a plătit nicio rată de leasing, dar a folosit autoturismele până în 2009.

VB Leasing România a făcut plângere, iar autoturismele au fost puse sub sechestru.

Ancheta s-a întins până acum din cauza expertizelor de specialitate.
Teodor Simileac, fost Coman, este cercetat şi în afacerea mansardelor. 73 de persoane îl acuză că le-a prejudiciat cu 6,5 milioane de lei după ce au semnat cu el şi soţia sa contracte de construire şi cumpărare a unor ampartamente situate la mansardele mai multor blocuri. Oamenii au rămas şi fără case şi fără bani.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*