Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Au mai rămas 4 zile: Balul bobocilor cu Tudor Chirilă și trupa Vama, un eveniment marca Negruzzi

Balul bobocilor de la Colegiul “Costache Negruzzi” va schimba istoria acestor evenimente, la Iași. Liceenii vor să demonstreze că eleganța și muzica rafinată fac casă bună cu adolescența. Și dacă atmosfera este învăluită în mister, atunci succesul este garantat.

Pentru o noapte, candidații la mult râvnitele titluri de mister și miss boboc vor demonstra că pot fi și romantici. Într-o atmosferă de început de secol XX, în America lui „Great Gatsby”, ce va fi refăcută într-o seară de bal la care bobocii au visat tot anul!

Elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Costache Negruzzi”din Iaşi organizează mult așteptatul Bal al Bobocilor, o competiţie în care frumuseţea, talentul, spontaneitatea şi inteligenţa vor fi atuurile câştigătorilor.

O seară perfectă…alături de invitaţii speciali, Tudor Chirilă şi trupa Vama.

Sala de bal îşi va deschide porţile pe 6 decembrie, la Clubul „SKYE”, de la ora 17.00.

Ţinuta anilor ’20 este obligatorie, iar magia şi farmecul acelor vremuri vor face această seară

de neuitat pentru noua generație de negruzziști!

Un eveniment marca “Negruzzi”!

Până pe 6 decembrie vă invităm să-i cunoașteți pe candidații la titlurile de Miss și Mister Boboc!

http://www.youtube.com/watch?v=uz9jCj2zLWo

http://iasinews.ro/wp-content/upload

2 Comentarii

  1. Fixromania spune:

    Dezgustator, si patetic aceasta joaca de-a inalta societate pe care e clar ca acesti copii o iau in serios, bal cu anunt in ziar si video, si cum probabil au acces doar cei din scoala nu fac altceva decat sa se laude ca te miri ce petrecere ,,high class,, si nemaivazuta avem noi, prea multe filme si prea importanti se cred copiii de 14-17 ani, le faci la pusti de clasa a 8 video de parca is nu stiu ce vedete si ii pui pe youtube, serios ? Si mai dai si in ziar, mare lucru daca nu mai intra vreo unu sau una in coma pe acolo. Aceasta maturizare fortata, impusa si stupida prin care trec copii din ziua de azi ne v a costa mult, toti fumeaza de la 14 ani le trebuie sex tot pe atunci si se cred te miri ce importanta isi acorda. Sa alegi o tema si sa o sustii nu e rau, dar sa iti faci publicitate la evenimentul tau cu usile inchise pentru clasa a 9 a e prea de tot, nici la bal la facultati nu am vazut asa ceva, snobism patetic caracteristic alintatilor bolnavi de viata usoara si plini de bani de care mai mult ca sigur e plin acolo, dati va importanta ce sa va zic

    Răspunde
  2. Maria spune:

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ar trebui sa stii detaliile balului inainte sa arunci un text de jumatate de pagina in care bati campii. Vezi ca nu au acces „doar cei din scoala” si nu e un eveniment „cu usile inchise”. Nu va fi cazul de coma, fiindca politica impusa de organizatori si de institutie nu permine consumul de alcool si nici cel de tutun sau orice forme de droguri. Tocmai fiindca e un eveniment important la care va canta o trupa indragita de multi, oameni din exteriorul cercului liceului vor putea veni la eveniment contra cost. Orice bal are o tema, iar tema aleasa e „The great Gatsby”. Sincer, nu vad care e problema unui eveniment tematic si nu inteleg ce legatura au copiii de 14 ani care fumeaza si fac prostii cu elevii acestui liceu. Nu cred ca e un caz la care se preteaza generalizarea. Nu cred ca ai luat legaura cu un organizator ca sa ajungi la concluziile tale aberante asa ca potoleste-ti ura.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*