Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Mădălina Lefter continuă lupta la XFactor! Ruxandra Tomulesei vine însă acasă

Un show de execepţie! Titrează presa de specialitate despre spectacolul XFACTOR  de aseară. Cele două concurente  de la  Iaşi au impresionat publicul până la lacrimi.

Bittman își ocupă locul pe scenă. Concurenții din echipa sa i se alătură. În urma votului au rămas în concurs Florena Ticu Șandro, Mădălina Lefter și Bogdan Bratiş. 

„Anita și Ruxi intră la duel.  Începe cea mai mică, Ana. Susținută de public. Thalia, variantă românească, se pune în genunchi. Și se înclină. Se ridică și continuă. La final, o ia în brațe pe rivala sa. Ruxi își strânge energia într-un ghem. Și scena e a ei.” scriu ziarele. Bittman a decis cu greu, după ce a  întrebat publicul: Ana Maria! „M-am simțit grozav”, este ceea ce Ruxandra Tomulesei a reuşit  să rostească, ştiind că azi se întoarce acasă. Nu învinsă, ci cu mai multe forţe şi o dorinţă şi mai puternică de a reuşi pe acelaşi drum, acela al muzicii.

„Mădălina Lefter, un pericol real! Poate fi următorul XFactor.”

Mădălina a dedicat piesa Listen viitorului său frăţior.  Publicul  a aplaudat-o şi s-a ridicat în picioare, Mădălina fiind primul concurent care ridică sala în picioare, impresionându-l până şi pe Cheloo. El a declarat aseară că tânăra concurentă din Iaşi „e un pericol real, poate câștiga X Factor 2013”. Cu toate că Mădălina urcă de 13 ani pe scenă, aseara artista nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Ea continuă lupta în concurs!

Următorul spectacol va avea loc pe 29 noiembrie.

 

.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iaşi: Mădălina Lefter continuă lupta la XFactor | MoldovaNews.ro
  2. Ieşeanca Mădălina Lefter, în pericol să fie descalificată în semifinala X Factor | MoldovaNews.ro
  3. Ieşeanca Mădălina Lefter, în pericol să fie descalificată în semifinala X Factor | IasiNews.ro

Lăsați un comentariu

*