Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Femeie din Vaslui înşelată cu 30.000 de lei de trei deţinuţi din Penitenciarul Iaşi

O femeie din municipiul Vaslui a făcut plângere la poliţie după ce a fost înşelată prin metoda Accidentul. Oamenii legii au descins, în urmă cu două zile, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, având trei suspecţi. Aceştia au ridicat 4 telefoane mobile, 33 de cartele telefonice şi 3 încărcătoare realizate artizanal, bunuri folosite la comiterea infracţiunilor de înşelăciune prin metoda Accidentul.

În luna august, vasluianca a fost contactată pe telefonul fix de un individ care plângea şi susţinea că este fiul ei, plecat în străinătate. Imediat a intervenit un alt bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocatul fiului şi i-a spus femeii  că fiul său a accidentat grav o persoană şi este nevoi să achite contravaloarea serviciilor medicale pentru victimă.

Potrivit poliţiştilor, femeia a primit instrucţiuni să predea 30.000 lei unor persoane care se vor prezenta la locuinţa ei, ceea ce a şi făcut. Abia apoi, vasluianca a luat legătura cu fiul său şi şi-a dat seama că a fost înşelată.

Cei trei deţinuţi suspectaţi de comiterea infracţiunii sunt un bărbat de 31 de ani din judeţul Iaşi, unul de 39 de ani din judeţul Suceava şi unul de 33 de ani din municipiul Bârlad.

Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea altor posibile victime,  dar şi pentru stabilirea tuturor persoanelor care au participat la activităţi infracţionale alături de cei trei bărbaţi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*