Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Studenţiada, festivalul ce uneşte 40.000 de studenţi

Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România organizează Studenţiada, un festival ce se desfăşoară în 14 centre univesitare şi vizează peste 40.000 de participanţi.

Proiectul, ce se desfăşoară în perioada 28 octombrie-3 noiembrie, are ca obiectiv general promovarea de demersuri creative  şi inovatoare în rândul studenţilor în domeniile educaţie, cultură, mediu şi sport.

” Implementarea proiectului vizează stimularea studenţilor prin implicarea în activităţi de voluntariat şi doreşte să ridice gradul de conştientizare în rândul acestora cu privire la o viaţă sănătoasă, o cultură bogată, un mediu curat, respectiv o conştiinţă civică deosebită. Promovarea în rândul tinerilor studenţi a voluntariatului ca stil de viaţă este foarte importantă. Festivalul oferă şansa de a le prezenta tinerilor ce  implică voluntariatul şi ce calităţi pot deprinde în urma activităţilor întreprinse”, spun liderii UNSR.

Volntarii UNSR vor transforma campusurile univerisitare din Iaşi în locuri de distracţie prin organizarea de concursuri, competiţii, sporturi extreme şi concerte.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*