Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Agresorul lui Ștefan Pavel, în fața magistraților. Atletul se zbate între viață și moarte.

Agresorul lui Ștefan Pavel  va fi prezentat astăzi parchetului cu propunerea arestării. În urma cercetărilor şi efectuării documentaţiei medico-legale, ieri a fost luată măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă. Acesta a fost introdus în arestul Poliţiei.

Ștefan Pavel se zbate între viață și moarte. Tânărul atlet a suferit ieri două stopuri cardio-respiratorii, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Este foarte grav, în comă profundă, de grad înalt. Este intubat şi ventilat mecanic, fiind ţinut în viaţă doar de aparare. Prognosticul este rezervat, iar moartea poate surveni în orice moment. A suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom, are multiple leziuni cerebrale şi superficiale şi profunde care nu pot fi tratate chirurgical“, a declarat dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Ştefan Pavel este component al naţionalei de atletism, probele lui preferate fiind 100 metri, 200 metri, şi 4X400 de metri. A participat la Cupa Europei, la balcaniade, a fost campion naţional la multe probe, a mers şi cu ştafeta României la europenele de la Debreţin.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*