Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Sărbătorile Iașului au început

Sărbătorile Iașului au început, motiv pentru care au apărut primele modificări în traficul din centrul orașului. Accesul auto va fi interzis pe strada Sarmisegetuza, pe perioada desfăşurării Sărbătorilor vinului, pe strada C. Negri şi pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Comercianţii de haine de piele, blănuri şi căciuli se vor extinde şi pe strada Armeană, respectiv strada C.Negri din spatelei Halei, din cauza faptului că esplanada Hala Centrală va fi scoasă din circuitul comercial de sărbători.

Pelerinii, cât şi comercianţii vor putea să îşi parcheze maşinile în parcarea de la Palas, pe esplanada de pe C. Negri (în spatele BRD), în spatele Primăriei Iaşi, în parcarea Romtelecom şi pe Splai Bahlui.

Traseul pelerinilor se va forma ca şi în anii trecuţi, de pe strada Morilor, şi va urca spre Catedrală, pe străzile Uzinei, Sf. Petru Movilă, Cloşca şi strada Mitropoliei.  Singurul punct de prim ajutor va fi amplasat la intersecţia străzii Petru Movilă cu Colonel Langa iar punctele de informare pentru pelerini vor fi dispuse pe traseul Gară – Piaţa Unirii-Ştefan cel Mare.

În ce priveşte celealte târguri, locaţiile rămân neschimbate, respectiv Târgul de artizanat şi produse alimentare va fi organizat pe strada Palat, obiectele de cult la cubul de pe Ştefan cel Mare, iar Parcul de distracţii pe strada Sarmisegetuza.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*