Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Fotbalistul Pintilii, respins de CSMS Iași! Ce nu știați despre vedeta Stelei

Doru Mihai Pintilii, fotbalistul care face furori la Steaua și în Naționala României este născut pe 9 noiembrie 1984, la Iași. Cu toate acestea, Pintilii nu a jucat niciodată pentru echipa din dealul Copoului, deși în adolescență a fost legitimat la Noua Generație Iași. De altfel, în 2005, susținut de tatăl său, ar fi vrut să-și încerce șansele la Poli Iași (actuala CSMS) condusă la vremea respectivă de antrenorul Ionuț Popa.  Surpriză însă, mijlocașul, de 1,81 cm, nici măcar nu a fost acceptat la probe, considerându-se o pierdere de timp pentru echipa păstorită și atunci, ca și acum, de nimeni altul decât primarul urbei, Gheorghe Nichita.

Sătul să mai aștepte vreo convocare de la Poli Iași, Pintilii, încurajat de familie, pleacă în județul Timiș și se înscrie la Auxerre Lugoj. Un an mai târziu se transferă la Jiul Petroșani, apoi la Inter Curtea de Argeș, iar în 2010 la Pandurii Tg Jiu de unde dă marea lovitură și ajunge în Ghencea pentru suma de 850.000 de euro.

Pintilii este în acest moment unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români și nu mai are timp să privească înapoi cu mânie la umilința încercată acasă, la Poli Iași. Însă valoarea sa, recunoscută de adevărații profesioniști în fotbal, nu este decât o palmă pe obrazul orașului în care s-a născut și unde a învățat să facă performanță și care l-a respins înainte de a-i da ocazia să arate ce poate!

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*