Miercuri 23 Septembrie 2020, Actualizat acum 266 zile 12:00 am

 

Francezul Francois Delecour va participa la Raliul Iașului

Francois Delecour şi-a adjudecat în această lună al doilea titlu naţional consecutiv de campion al României la raliuri. Organizatorii competiției au anunțat că Delecour va participa la Raliul Iaşului, penultima etapă a Campionatului Naţional, ce va avea loc pe 4 şi 5 octombrie.

“Apreciem gestul făcut de francezul Francois Delecour, care, deşi este virtual campion naţional, va participa la etapa de la Iaşi, chiar cu maşina cu care a câştigat din nou campionatul”, au declarat organizatorii.
Joi 3 octombrie, de la ora 8,30, este programată sesiunea de Shakedown, la Bârnova. În aceeaşi zi, la ora 18,00, la Complexul Palas vor fi prezentate echipajele. Cel mai aşteptat moment este Superspeciala de la Râpa Galbenă, de vineri 4 octombrie, de la ora 16,00, care va fi transmisă în direct de TVR Iaşi.

La mijlocul acestei luni, echipajul francez Francois Delecour/Dominique Savignoni (Peugeot 207 S2000) a câştigat Raliul Moldovei Cotnari Bacău 2013 şi a obţinut al doilea titlu naţional consecutiv de campion al României la raliuri, cu două etape rămase de disputat în acest sezon. În clasamentul general al piloţilor, Delecour are 165 de puncte, fiind urmat de David Botka, 109,80 p, Valentin Porcişteanu, 91 p, Marco Tempestini, 90 p, Dan Gîrtofan, 64,40 p, Edwin Keleti, 62,4 p etc.

Ultimele două etape ale clasamentului naţional vor fi Raliul Iaşului (4-5 octombrie) şi Raliul Harghitei (25-26 octombrie).

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*