Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Coreenii interesaţi de „Cuza”. Universitatea participă la un salon educaţional internaţional la Seul.

Universitatea AI CuzaConducerea Universității „Al.I.Cuza” va participa, la  sfârșitul lunii, la un salon de oferte educaţionale doctorale, în Coreea de Sud. Prorectorul Ovidiu Iancu este reprezentantul  UAIC în cadrul unui proiect european de amploare destinat promovării programelor doctorale europene în țările industrializate. În cadrul proiectului „PromoDoc”, universități din  Belgia, Cehia, Franța, Marea Britanie, Olanda și Spania vor fi prezente în Coreea de Sud, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2013.

Evenimentul va cuprinde întâlniri cu studenți coreeni la Seoul și Busan, precum și conferințe ale unor profesori europeni sau ale unor cercetători coreeni care au urmat studii doctorale în Europa. La eveniment vor participa și Ministrul Educației din Coreea de Sud, precum și Ambasadorul UE  în Coreea de Sud.

33 de doctoranzi coreeni vor să-şi finalizeze cercetarea la universitatea ieşeană

Prorectorul Ovidiu Iancu va susține o conferință în plen despre cadrul general de organizare a studiilor doctorale în România și în particular despre studiile universitare de doctorat la UAIC. În plus, acesta va susține interviuri cu 33 de candidați doctorali sudcoreeni preselectați pe baza  CV-urilor.

 

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*