Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

La volan, băut şi cu permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un bărbat conducând deşi avea permisul suspendat.

La controlul de frontieră, ca urmare a unor verificări specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul nu deţinea permisul de conducere deoarece documentul i-a fost reţinut ca urmare a încălcării prevederilor regimului rutier.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost condus la Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi unde a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultând o alcoolemie de 0.35 mg/l în aerul expirat.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv sau al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

 


http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*