Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Nicăieri ca la noi! Gropi la nici o lună de la reabilitarea Bulevardului Independenţei

Ne-am obișnuit să vedem gropi în asfalt. Ne-am obișnuit atât de mult, încât trecem nepăsători pe lângă acestea.

Dar când craterele apar imediat după reabilitarea și modernizarea unei străzi, atunci nepăsarea capătă dimensiuni penale. Mai ales când e vorba de autorități locale și de cheltuirea unor fonduri publice, fie acestea europene sau din bugetul local.

Ieșenii au răsuflat ușurați când muncitorii au finalizat lucrările de asfaltare pe Bulevardul Independenței, una dintre principalele artere ale Iașului. La nici o lună însă, înainte de marcajele rutiere, pe prima bandă de mers, a apărut deja PRIMA GROAPĂ.

Astăzi fiind zi liberă pentru bugetari, niciun reprezentant al Primăriei nu a putut fi contactat pentru a ne oferi unele explicații.

Reabilitarea Bulevardului Independenței  face parte din proiectul privind dezvoltarea axei de transport est – vest a municipiului Iasi, care include pasajul Mihai Eminescu, șoseaua Păcurari, strada Păcurari, Bulevardul Independentei și Strada Elena Doamna, proiect cu o valoare totala de 90.766.562,64 de lei. Proiectul a fost finanțat prin  Regio – Programul Operațional Regional 2007 – 2013.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*