Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

 

“Despăgubite” pentru că au fost violate de propriul lor tată

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Bălţăteni, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare pentru viol, tentativă de viol şi incest, după ce a recunoscut că în ultimii şase ani şi-a abuzat sexual fiicele, care acum au 12 şi 16 ani.
Bărbatul, arestat în luna ianuarie a acestui an, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare, după ce, în ultimii ani, şi-a violat în mod repetat cele două fiice, acum în vârstă de 12 şi 16 ani, şi a încercat să îşi abuzeze sexual o altă fată, în vârstă de 13 ani.

Magistraţii Tribunalului Vaslui l-au obligat pe bărbat să achite câte 2.500 de lei despăgubiri morale celor două fete violate.
Potrivit rechizitoriului depus în instanţă de procurori, bărbatul de 42 de ani şi-a abuzat sexual mai întâi fata de 16 ani, încă din anul 2009, adolescenta părăsind între timp domiciliul părinţilor. Ulterior, şi-a violat şi fiica de 12 ani, iar apoi a încercat să abuzeze sexual şi de cealaltă fată a sa, în vârstă de 13 ani.
Cercetările în acest caz au fost declanşate în urma sesizării făcute la postul comunal de poliţie de către conducerea şcolii din Băcani, acolo unde învăţau două dintre fiicele bărbatului.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*