Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Primăria lansează un proiect pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie în trafic

Primăria Municipiul Iaşi organizează conferinţa de lansare a proiectului “Sistem de Management de trafic în Municipiul Iaşi” finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1.

Proiectul îşi propune să implementeze un sistem de management al traficului care să contribuie la creşterea calităţii vieţii în polul de creştere Iaşi prin îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, fluidizarea traficului – reducerea timpului de staţionare a autovehiculelor la traversarea intersecţiilor, creşterea vitezei de circulaţie, reducerea congestiilor, creşterea siguranţei circulaţiei auto şi pietonale, reducerea poluării mediului cu emisii de noxe şi a nivelului de zgomot.

Executant:  Asocierea dintre UTI Bucureşti şi Information Business Consulting Bucureşti, valoarea contractului fiind de 69.614.309 lei fără TVA. Termenul limită de execuție lucrări este 31.07.2015.

Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc în data de 13 august 2012, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi, începând cu ora 11.00.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*