Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Trei depozite de furaje au ars într-o singură zi la Iaşi

Pompierii ieşeni au luptat cu flăcările, miercuri, pentru stingerea a trei incendii izbucnite la depozite de furaje. Primul a avut loc l Humosu. Secţia de Pompieri Paşcani, în colaborare cu SVSU Sireţel, a intervenit în satul Humosu, comuna Sireţel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească şi la un depozit de furaje proprietatea Elenei P. Au ars aproximativ trei tone furaje (lucernă). Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise.
La doar trei ore diferenţă, un alt incendiu a avut loc la Voroveşti. Detaşamentul 1 de  Pompieri Iaşi, în colaborare cu SVSU Miroslava, a intervenit în satul Voroveşti, comuna Miroslava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje aparţinând lui Mircea I. Au ars aproximativ cinci tone furaje (fân şi lucernă). Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a unei surse de aprindere.
De asemenea, Detaşamentul 1 de  Pompieri Iaşi, în colaborare cu SVSU Erbiceni, a intervenit în satul Totoeşti, comuna Erbiceni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje proprietatea lui Gheorghe B. Au ars aproximativ trei tone furaje (fân).
Din primele cercetări se pare că incendiul a fost generat de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*