Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Trei moldoveni şi un israelian, prinşi locuind ilegal în Iaşi. Vezi ce sacţiuni au primit!

Patru cetăţeni străini au fost prinşi de poliţişti locuind ilegal în Iaşi, în urma unor acţiuni desfăşurate de oamenii legii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciului pentru Imigrări Iaşi.

Astfel, în urma acţiunilor efectuate în diferite zone ale judeţului Iaşi, au fost depistaţi  trei moldoveni şi un israelian, care au intrat în România în baza unor vize emise în scop de vizită sau a permiselor de şedere şi acum stăteau ilegal.

Trei dintre aceştia au primit decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara, în termen de 15 zile, iar cel de-al patrulea a fost îndrumat să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări cu documentele necesare, în vederea reglementării dreptului de şedere.

Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 1200 lei.

De altfel, poliţiştii atrag atenţia cetaţenilor străini de pe raza judeţului să îi contacteze pentru orice problemă legată de aplicarea  prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Iaşi, din strada Mihai Costăchescu nr. 6, la numărul de telefon 0232-302315, sau pe site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*