Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Relaţie sexuală între un angajat de la Protecţia Copilului şi o minoră cu handicap

minora violataŞefii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au cerut sprijinul poliţiştilor după ce un angajat al Şcolii Speciale a întreţinut relaţii cu o minoră de la Centrul de Plasament „Sf. Nicolae” din Paşcani. Bărbatul are 50 de ani şi a divorţat recent, iar fata 14, şi are un uşor handicap mintal. După ce s-a aflat de idila celor doi, bărbatul şi-a dat demisia. El este anchetat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.
 
Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Protecţia Copilului a declarat că pe 14 iunie, în jurul orei 10,00, fata a plecat de la orele de curs de la Şcoala Specială şi a plecat cu Vasile Negură, unul dintre angajaţii centrului. Când a ajuns la Centrul de Plasament fata a povestit colegelor că a întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul.

Nu ştim cum a reuşit fata să plece din curtea Şcolii. Am aflat că a fost luată de la şcoală şi dusă cu maşina într-un loc. Nu ştim unde. Nu ştim dacă a fost violată sau fata a fost de acord cu întreţinerea de relaţii sexuale. A fost demarată o anchetă internă, am sesizat şi poliţia. Acum se fac verificări. Între timp, pe 19 iunie, bărbatul a demisionat”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*