Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Angajaţii Primăriei Iaşi au renunţat la lucru şi au venit la conferinţa de presă a Patriciei Kaas

Jurnaliştii veniţi la conferinţa de presă susţinută de Patricia Kaas în Sala Mare a Primăriei Iaşi au fost nevoiţi să stea pe rândurile din spate, cele din faţă fiind ocupate de angajaţii instituţiei administrative. Curiozitatea de a o vedea pe Patricia Kaas ”în carne şi oase”, le-a făcut pe angajatele Primăriei uite că sunt plătite din bani publici. Aranjate , dichisite, coafate, doamnele de la Primărie şi-au abandonat calculatoarele şi birourile şi au început să se plimbe ca la promenadă prin sala în care Patricia Kaas susţinea conferinţa de presă la care în mod normal trebuiau să participe doar jurnaliştii, cei din stafful organizatorilor şi ai artistei. 

Numărul impresionant de mare al celor care se aflau în Sala Mare a Primăriei Iaşi i-a atras atenţia şi actorului Adrian Păduraru, amfitrionul Festivalului Internaţional de Educaţie. El a exclamat, mirat, că este impresionat că la conferinţa de presă au venit atât de mulţi jurnalişti şi mai ales că majoritatea lor sunt femei.

 Patricia Kaas a venit la Iaşi pentru a susţine miercuri seara concertul “Kaas Chante Piaf”, denumit după albumul lansat de aceasta pe 5 noiembrie 2012, pentru a comemora 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Albumul cuprinde 21 de melodii ale lui Edith Piaf. Până acum a fost vândut în peste 16 milioane de exemplare în peste 47 de ţări.

 Spectacolul a fost prezentat, până acum pe cele mai mari scene ale lumii, printre care Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall din New York.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*