Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Medalii de aur şi de argint pentru vinul Cotnari

Cu ocazia International Wine Contest Bucharest 2013 desfasurat in perioada 23 – 26  mai, COLOCVIU la Roma – Tamaioasa Romaneasca vinificata in sec a confirmat statutul de vin fanion al Casei de Vinuri Cotnari prin cele doua medalii obtinute: medalie de aur pentru COLOCVIU  la Roma Tamaioasa Romaneasca 2011 sec si medalie de argint pentru COLOCVIU la Roma Tamaioasa Romaneasca 2012 sec, tot medalie de argint obtinand si Busuioaca de Bohotin Cotnari DOMENII 2011 demisec.
Concursul Internaţional de Vinuri Bucuresti 2013 (IWCB 2013) a fost organizat la iniţiativa Oficiului Naţional al Viei şi Produselor Viti-Vinicole (O.N.V.P.V.), în parteneriat cu Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România (A.D.A.R.), cu sprijinul S.C. A.S.E.R. Consulting & Management SRL., sub patronajul Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (O.I.V.), în conformitate cu Normele concursurilor internaţionale de vinuri elaborate de O.I.V., iar aprecierea celor 540 de probe din 18 tari a fost făcută de un juriu international  ai cărui membri sunt degustatori recunoscuţi prin experienţa şi profesionalismul lor (ex . John U. Salvi, Master of Wine)
. Vinurile premium din gamele – COLOCVIU si Cotnari DOMENII –  sunt destinate vanzarii in magazinele specializate si in segmentul HoReCa (Hotel Restaurant Catering) unde periodic sunt programate prezentari cu sprijinul sommelierului Stefan Timofti.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*