Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Concert Forţa Zu la Iaşi, supervizat de jandarmi, poliţişti şi pompieri. Vezi cine urcă pe scenă!

Aproximativ  150 jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor acţiona, vineri seară, de la ora 19, pentru asigurarea climatului de ordine publică necesar desfăşurării concertului organizat de Radio Zu în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi. Diseară Iaşiul găzduieşte ”Forţa Zu”, cel mai mare karaoke din România.

Toţi cei prezenţi vor avea ocazia să cânte alături de 20 dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale româneşti. Pe scena din faţa Palatului Culturii vor urca Alex Velea, Smiley, Horia Brenciu, Antonia, Andra, Voltaj, Inna, Connect-R, Akcent, Vunk, Corina, Puya, Sore, B.U.G. Mafia, Lora, Ruby, Hi-Q, Deepcentral, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Cabron, What’s Up, CRBL,  Grasu XXL.  Versurile fiecărei piese cântate de artiştii ZU vor fi afişate pe un ecran gigant, astfel fiecare dintre cei care vor participa la eveniment vor avea posibilitatea să cânte vers cu vers hiturile lor preferate.

În zona scenei se va monta un dispozitiv de protecţie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti vor acţiona în Piaţa Palatului, în scopul prevenirii unor incidente sau pentru a se interveni prompt în caz de tulburare a ordinii publice ori alte situaţii.
 Avându-se în vedere că la concert vor participa 20 de trupe de artişti şi participarea numeroasă este necesară restricţionarea circulaţiei auto în zona Piaţa Palatului. Fiind anunţat un număr mare de spectatori s-a luat măsura ca zona din faţa scenei, unde vor sta spectatorii, să fie împărţită în două, formându-se astfel un culoar de siguranţă şi evacuare delimitat cu garduri metalice.

Pentru asigurarea primului ajutor, la faţa locului în caz de nevoie, s-a solicitat  sprijinul Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Persoanelor care vin la concert împreună cu copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool,  persoanele care participă la concert trebuie  să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să se solicite intervenţia forţelor de ordine.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*