Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Ieşeni prinşi în flagrant în timp ce ridicau un pachet cu droguri

perchezitii mascatiCinci persoane din judeţul Iaşi au fost surprinse în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în timp ce primeau un colet expediat din Spania, în care erau disimulate, în cutii de cereale şi dulciuri, 1.100 de grame de cannabis.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Iaşi, au prins, în urmă cu două zile, în flagrant cinci persoane, cu vârste între 27 şi 54 de ani, în timp ce primeau un colet ce conţinea 1.100 de grame de cannabis, prin intermediul unei societăţi specializate în coletărie.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit că drogurile urmau să fie comercializate la diferiţi consumatori de pe raza municipiului Iaşi, acestea  fiind expediate din Spania, disimulate în cutii de cereale şi dulciuri.

În urma probatoriului administrat în cauză, ieri-noapte, procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 ore faţă de trei dintre suspecţi, pentru  comiterea infracţiunilor de  introducere de droguri de risc în ţară şi  trafic de droguri. Ulterior, în cursul zilei de ieri,  Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă pentru 25 de zile, faţă de două dintre persoanele reţinute, faţă de alţi doi suspecţi, instanţa a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea, iar  faţă de a cincea persoană s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*