Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Tomaşeschi despre Mihail Neamţu: Orice om are dreptul la frustrare

Dragomir Tomaşeschi, liderul local de la Forţa Civică a declarat că preşedintele Partidului Noua Republică, Mihai Neamţu, şi-a cultivat un complex de inferioritate, deoarece a eşuat în competiţia parlamentară de la Arad, oraş unde acesta şi-a petrecut o mare parte din viaţă, în timp ce ieşeanul Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns parlamentar candidând tot într-un colegiu din Arad.

Desigur, frustrarea domnului Neamţu este potenţată şi de realitatea că, la nivel naţional, partidul pe care îl conduce numără aproape la fel de mulţi membri ca filiala Iaşi a Partidului Forţa Civice. Nu cred că Mihai Răzvan Ungureanu este vinovat că arădenii nu i-au acordat suficientă încredere şi lui Mihail Neamţu. Mai degrabă, sunt tentat să cred că electoratul isteric a fost deja hipnotizat de discursul găunos al liderului PNL, Crin Antonescu. Oricâtă „lipsă” de substanţă ai impregna unui discurs, Crin Antonescu este dificil de egalat”, a spus şeful de la Forţa Civică Iaşi.

El a spus că dacă încă nu a descoperit ce stă la baza insuccesului său, Mihail Neamţu ar trebui să-şi reevalueze discursul.

”Atunci când oameni cu pretenţii de intelectual deversează vorbe fără fond în spaţiul public, succesul se sperie şi fuge. Oricum, orice om are dreptul la frustrare. Chiar şi Mihail Neamţu”, a spus Dragomir Tomaşeschi.


http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*