Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Companii din domeniul IT participă la cea de-a doua ediție a Târgului de cariere

Targ de CarierePrincipalele companii din domeniul IT participă la cea de-a doua ediție a Târgului de cariere organizat la Iași în această perioadă. Evenimentul va avea loc luni15 aprilie, şi marţi16 aprilie 2013, la Palas Mall, şi este destinat tinerilor care îşi caută un job în domeniul tehnologiei. Oferta este variată și numără sute de posturi, de la junior și senior developer, până la cele care necesită o experiență mai vastă.
Participanții, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani aflaţi în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual, vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT.
Vor fi prezente companii precum Levi9 şi UniCredit, sponsorii evenimentului, și Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), partenerul Târgului de Cariere din acest an.
Printre companiile participante la târg se numără Arhipelago, Arobs, EBS, Xerox și altele. Lista completă se află pe site-ul evenimentului: www.ejobs.ro/targuldecariere.În total, la târg își vor prezenta ofertele de angajare un număr de peste 20 de companii din domeniu.
Accesul este liber, evenimentul desfăşurându-se în intervalul orar 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga un HDD extern de ultimă generație, oferit de Asus şi magazinul Turbozone, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*