Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Deputatul Petru Movilă cere ca decizia primarului de a tăia teii de pe bulevard să fie analizată de specialişti în domeniu

Deputatul PDL Petru Movilă a anunţat, sâmbătă, că grupul celor cinci consilieri democrat-liberali va cere formarea unei comisii care să analizeze decizia primarului de a tăia teiii de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Din comisie ar trebui să facă parte, pe lângă consilieri locali, şi specialişti în domeniu.

”Am fi onoraţi ca din comisie să facă parte oameni de prestigiu. Membrii comisiei vor analiza şi verifica dacă masacrul teilor a figurat în proiect şi dacă instituţiile statului au reacţionat corect. Se va vedea buna credinţă a consilierilor de la USL”, a afirmat Movilă. 

 El se aşteaptă ca propunerea democrat liberalilor să fie respinsă de consilierii USL, care au ”votul de 70 la sută”.

La rândul său, Tiberiu Brăilean a afirmat că amenda primită de primărie pentru tăierea teilor arată clar că ”acolo este o problemă” pentru că ”încălcările sunt suficient de grave pentru a face demersuri în vederea înfiinţării acestei comisii. Specialiştii vor întocmi un raport, care să nu fie acuzat de partizanat, iar în baza documentului, vom sesiza OLAF şi Comisia Europeană”.

Tiberiu Brăilean este de părere că în Administraţie ar trebui să fie introdus codul Bushido, astfel încât cei care au decis sluţirea oraşului ”să-şi facă harakiri”, ca să-şi repare onoarea. 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*