Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

La Iulius Mall, cumpărăturile de Paşte îţi aduc premii. Vezi ce poţi câştiga!

 La Iulius Mall, oul de Paşte după surprize se cunoaşte! Iulius Mall continuă tradiţia de a-şi răsfăţa clienţii cu ceva nou de Paşte şi îi răsplăteşte cu premii spectaculoase. În acest an, Iepuraşul de la Iulius Mall dăruieşte un living ultramodern, telefoane smart şi electrocasnice de ultimă generaţie.
 
În perioada 12 aprilie – 4 mai 2013, shopping-ul de Paşte din Iulius Mall este recompensat cu mii de surprize. Zilnic, cumpărăturile le pot aduce clienţilor, prin tragere la sorţi, un cuptor cu microunde Whirlpool. Șansele de câştig se dublează în week-end, la extragerile din fiecare sâmbătă şi duminică, atunci când ieşenii pot pleca acasă cu un smartphone Samsung Galaxy Note. Tombola cu daruri va oferi pe 1 mai un aparat foto DSLR Sony, ideal pentru a surprinde momentele plăcute petrecute cu prietenii la Iulius Mall. În acest an, un cumpărător fidel va sărbători Paştele într-un decor nou şi elegant. Pe 4 mai, la ora 12.00, va avea loc extragerea pentru desemnarea câştigătorului marelui premiu al campaniei: un living ultramodern, în valoare de peste 8.000 de lei.
 
Cadourile Iulius Mall nu se opresc aici! În fiecare zi, primii 100 de clienţi vor fi răsplătiţi cu premii pe loc constând în: vouchere de cumpărături, abonamente fitness la Oxygen Sport Center, cosmetice AVON, sacoșe etno şi răcoritoare Coca Cola. Pentru a obţine unul din cadourile instant, clientul îşi va încerca norocul la Centrul Info, prin apăsarea unui buton conectat la ecranul cu premii. La tombola de Paşte pot participa persoanele care vor face cumpărături din magazinele Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*