Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Hoţi de fier depistaţi de Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au observat pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice patru cetăţeni români care intenţionau să fure fier de la staţia de pompare a apei Hermeziu, în vederea comercializării.

În data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, pe timpul efectuării unei misiuni specifice cu sistemul de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, au observat în apropierea staţiei de pompare a apei Hermeziu un grup de persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

În scurt timp la faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul sectorului care a  procedat interceptarea şi legitimarea persoanelor.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbaţilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt cetăţeni români, se numesc Vasile G., Daniel P., Emanuel A. şi Andrei G., cu vârste cuprinse între 19 şi 45 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Iaşi. Cei patru au declarat că s-au deplasat până la staţia de pompare a apei Hermeziu, unde au forţat şi îndoit uşa metalică de la intrarea în staţie, au demontat un transformator, pe care intenţionau să îl comercializeze.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerile legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

1 Comentariu

  1. directlasubiect spune:

    Ce descoperire au facut paznicii de fasie! La Tabara se face trafic de tigari si ei ii prind pe aia care fura fier! Masinile de supraveghere pe timp de noapte sunt puse tocmai in locurile unde nu se face trafic de tigari! Dar daca aceste hotarari le ia unul ca Barsan, n-ai ce sa le ceri! Curios cum a ajuns Barsan sef! Daca nu era mosu Anitoaie sa-l educe si sa-l invete meserie, era cioban la oi demult! Pana sa se insoare umbla cu toate proastele din Tabara.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*