Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Bucureştean reţinut la Iaşi pentru şantaj

arestat cu catuseUn bucureştean este suspectat că a ameninţat două persoane cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, a fost prins de poliţiştii din cadrul IPJ Iaşi. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de şantaj. El va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate ieri de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Iaşi, a fost identificat un bărbat de 63 de ani, din Bucureşti, principalul suspect al unei infracţiuni de şantaj.

Bucureşteanul a fost reţinut după ce la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Iaşi au fost primite plângerile unui ieşean în vârstă de 49 de ani, şi o bucureşteancă de 39 de ani, care au reclamat că, în perioada octombrie 2012 şi februarie 2013, au primit pe telefoanele mobile mai multe SMS-uri prin care au fost ameninţaţi cu darea în vileag a unor fapte imaginare compromiţătoare.

Pentru probarea activităţii infracţionale a suspectului, la data de 8 aprilie, poliţiştii au  efectuat două percheziţii în Bucureşti, atât la domiciliul bărbatului, cât şi la locul de muncă al acestuia, ocazie cu care au fost identificate bunuri şi înscrisuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptei.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*