Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Olimpiadă naţională de tehnologii, găzduită de Iaşi

Colegiul tehnic ioan c stefanescuInspectoratul Școlar Județean Iaşi organizează în perioada 2-6 aprilie 2013, la Colegiul Tehnic „I. C. Ștefănescu”, Olimpiada naţională la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, domeniulIndustrie textilă şi pielărie. La olimpiada sunt prezenți elevi din clasa a XI-a și a XII-a din toate județele țării, care vor demonstra, în fața Comisiei Centrale, abilități practice și nivelul de însușire al competențelor specifice în calificările din domeniul industrie textile și pielărie.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei de textile, faza naţională, ediţia 2013 are loc marți, 2 aprilie, la ora 17.30, în Sala de festivităţi a Colegiului de Artă „Octav Băncilă” Iaşi. Vor fi transmise participanților mesajele oficialităților ieșene, ale presedintelui de onoare, ale reprezentantului M.E.N. și ale inspectorului  școlar general al I.S.J. Iași, prof. dr. Camelia Gavrilă. Festivitatea  se va încheia cu un spectacol oferit de elevii Colegiului Economic și cu o paradă a modei oferită de elevele Colegiului Tehnic „I. C. Ștefănescu” Iași.

După susținerea celor două probe de concurs, cei  mai buni elevi vor fi premiați  vineri, 5 aprilie, la ora 18.00, în sala de festivități a Colegiului „I. C. Ștefănescu”.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*