Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Fenechiu cere ca autostrada Iaşi- Târgu Mureş să fie prioritară pentru Guvernul USL

relu fenechiuMinistrul Transporturilor, ieşeanul Relu Fenechiu vrea ca autostrada Iaşi – Târgu Mureş să fie o prioritate pentru guvernarea USL. El va depune miercuri, în Guvern, proiectul de hotărâre prin care Ministerul Transporturilor să efectueze autostrada Iaşi – Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu a declarat sâmbătă în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD că pentru a duce la bun sfârşit proiectele care vizează Iaşul dar şi întreaga regiune a Moldovei este nevoie ca USL să fie pusă la treabă, prin miniştrii, secretarii de stat, parlamentarii şi ceilalţi reprezentanţi pe care îi are la nivel politic în rândul conducerilor de la Bucureşti.

”Avem foarte multe proiecte pentru Moldova. Trebuie să ne dăm mâna pentru rezolvarea proiectelor de care Moldova are nevoie. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru cel mai mare proiect, pentru unirea Moldovei de Europa, prin autostrada Iaşi – Târgu Mureş. Guvernul are foarte multe priorităţi dar cea mai importantă trebuie să fie această autostradă. De aceea ea trebuie să fie ”cea mai în faţă” prioritate”, a spus ministrul Transporturilor Relu Fenechiu.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*