Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Prefectul de Iaşi: Soţia mi-a ascuns că are atât de mulţi bani, dar pentru că sunt prefect a trebuit să declar toate veniturile

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu

Averea prefectului de Iaşi, Romeo Olteanu, s-a majorat cu 90 000 de euro în doar câteva luni, odată cu preluarea funcţiei de reprezentant al Guvernului. El deţine două apartamente, o maşină Dacia şi bijuterii, trecute în declaraţia de avere. Culmea este că de fapt prefectul se plimbă cu un BMW X3 negru, cu numere de Bucureşti.

Suma a fost adunată în ultimii patru ani de soţia mea. Ea este conferenţiar la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar banii reprezintă salariile încasate. Noi suntem despărţiti de patru ani, fiecare îşi vede de treaba lui şi are viaţa lui. Nu suntem divorţaţi, dar nu mai locuim împreună, nu mai formăm o familie. Ea mi-a ascuns faptul că are aşa de mulţi bani, dar pentru că sunt prefect, a trebuit să declar toate veniturile încasate de familie. Aşa mi-a zis că are banii aceştia, cei 90.000 de euro. Eu nu am ştiut de ei până acum, când am depus declaraţia de avere. De aceea, depozitul este acum de 476.310 de lei, cu 386.000 mai mare faţă de anul trecut. Maşina nu a fost trecută în declaraţia de avere pentru că este împrumutată de la un om de afaceri, de care mă leagă o prietenie strânsă”, a declarat prefectul.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*