Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

VIP-uri la gala „Ambasadorii Iaşului”

Primarul Gheorghe Nichita şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei au organizat ieri seară, la Bucureşti, gala ”Ambasadorii Iaşului”. Prin intermediul acestui eveniment organizatorii doresc să reafirme Iaşul atât ca şi oraş cultural dar şi oportunităţile de dezvoltare a afacerilor. La evenimentul organizat de Primăria Municipiului Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi au venit reprezentanţi ai ambasadelor, oameni de afaceri, personalităţi ai mediului cultural şi universitar. La eveniment au fost prezenţi parlamentari ieşeni, rectorii universităţilor din Iaşi, miniştrii Varujan Vosganian, Relu fenechiu, consilierul minitrului Sănătăţii, Vasile Cepoi, prof.univ.dr Grigore Tinică, managerul Institutului de Chiruirgie Cardiovasculară.

Ţinem foarte mult să se dezvolte sectorul economic, cel care este motorul unei comunităţi. Iaşul trebuie să fie oraş european. Sunt foarte fericit pentru că pot prezenta Iaşul la nivel internaţional. Faptul că sunt foarte multe firme de consultanţă, oameni de afaceri, universitari ne creează posibilitatea de a prezenta mult mai bine evoluţia Iaşiului în ultimii ani de zile şi, de ce nu, să prezentăm oportunităţile pe care le putem oferi pentru dezvoltarea afacerilor”, a spus Cristian Adomniţei.

Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a spus că a organizat acest eveniment tocmai pentru a pune Iaşul pe hartă, pentru ca astfel  invitaţii să ia la cunoştinţă despre avantajele, pentru ca oportunităţile de investiţii în Iaşi să merite, dar şi de a crea locuri de muncă.

Ceea ce organizăm astăzi aici este un fenomen unic în România, respectiv, un eveniment de promovare a municipiului şi judeţului Iaşi în rândul oamenilor de afaceri din Bucureşti, directori ai companiilor multinaţionale prezente în România, companii de audit şi consultanţă, fonduri de investiţi. Este obiectivul fundamental al mandatului meu, să creăm noi locuri de muncă în Iaşi, lucruri care nu pot fi făcute stând acasă. Trebuie să ieşm în lume şi să arătăm oamenilor de afaceri oportunităţile Iaşiului, să le facem cunoscute, să-i invităm la noi acasă şi să vadă cu ochii lor. Scopul nostru este să punem Iaşiul pe hartă, să fie luat în considerare”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*