Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Chirica, noul preşedinte al PSD Iaşi

chirica mihaiOrganizaţia municipală  PSD Iaşi şi-a ales sâmbătă o nouă echipa de conducere. Viceprimarul Mihai Chirica a fost ales drept noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi a PSD, în urma majorităţii voturilor celor 353 delegaţi veniţi la Teatrul Luceafărul.
 
Alături de Mihai Chirica din echipa de conducere a PSD Iaşi funcţia de vicepreşedinte este ocupată de Ioan Nani, Marius Ostaficiuc, Sorin Iacoban, Constantin Şerbescu, Paula Vornicu, Cătălin Bulgariu şi Simona Vrânceanu, iar Daniel Mătăsaru a fost ales secretarul organizaţiei municipale, în timp ce Petra Carp a fost desemnată trezorierul filialei municipale. De asemenea, au mai fost alese structurile Biroului Municipal şi a Comitetului Executiv Municipal al PSD Iaşi 
 
 „Astăzi am candidat pentru funcţa de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Iaşi Voi pune mandatul meu la dispoziţa partidului. Proiectul meu sunteţi toţi cei aflaţi aici. De zece ani sunt martorul transformării pe care PSD a a adus-o în Iaşi. Din 2003 muncesc în administraţia publică. Acum am înţeles că pot continua doar alături de o echipă puternică cum este cea a PSD. Ultimele alegeri au însemnat o muncă asiduă, o muncă care a dus la victorie şi care arată că PSD este un partid puternic”, a spus noul lider al Organizaţiei Municipale Iaşi a PSD.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*