Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Un bărbat a încercat să iasă din ţară, prin Vama Sculeni, cu o maşină cu acte false

VW Polo cu acte falsePoliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 19 martie a.c., în jurul orei 14.17, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul român Adrian H., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, conducând un autoturism marca VW Polo, înmatriculat în Italia.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră Adrian H. a prezentat şi certificatul de înmatriculare emis în Italia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea stiker-ului, care atestă perioada de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice, aplicat  pe certificatul de înmatriculare prezentat la control poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerile legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*