Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Amenda de 5.000 de lei pentru ţigări de contrabandă ascunse în maşină

Politia de frontieraEchipa comună de control formată din poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni şi inspectori vamali a depistat într-un autoturism condus de un bărbat cu dublă cetăţenie, aproximativ 4.000 ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au desfăşurat, sâmbătă, o misiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări. Pentru valorificarea unei informaţii aflate în lucru poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra unui autoturism marca Volkswagen, condus de Igor L., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 46 ani.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului echipa comună  formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în bordul autoturismului 3960 tigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale autoturismul şi ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*