Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Talk-show cu Cătălin Botezatu la Popas Păcurari

Talk Show Live Music - Catalin Botezatu IasiSeria talk-show-urilor live organizate şi moderate de Mihaela Mărculescu continuă duminică 10 martie, de la ora 18, la Complex Popas Păcurari. Cunoscutul creator de modă, Cătălin Botezatu, va fi prezent în Iași, iar timp de trei ore va discuta deschis despre cartea sa, despre proiectele profesionale, dar şi despre viaţa personală. Evenimentul își propune să redea atmosfera talk-show-urilor televizate, fiind punctuate aspecte precum naturaleţe, spontaneitate şi dinamism.

După ce prin postura de invitaţi au trecut Dan Negru şi Mihaela Tatu, organizatorii au considerat că un designer recunoscut pe plan naţional, dar şi internaţional va fi pe gustul ieşenilor. “Este cu adevărat un personaj extrem de interesant, din foarte multe puncte de vedere, de care au auzit toate categoriile de vârstă, sex, profesie şi faţă de care toţi aceştia, aproape în unanimitate, nutresc o mare simpatie. Ideea mi-a venit când auzeam pe foarte mulţi ce se arătau extrem de entuziasmaţi ca întâlniseră întâmplător o vedetă în tren, pe plajă, în parc, dar nu îndrăzniseră să-i abordeze”, a subliniat Mihaela Mărculescu, organizatoarea talk-show-ului.

Unul dintre subiectele de discuţie va viza cartea „Trei vieţi. Pedeapsa”, ipostaza de scriitor a lui Botezatu fiind una inedită chiar şi pentru admiratorii săi. Mai mult, vedeta va împărtăşi inclusiv experienţa de la Festivalul Internaţional de Modă de la New York, desfăşurat la celebrul hotel Waldorf Astoria, unde a prezentat colecţia „Birds”.

Dialogul interactiv va alterna cu muzica live, interpretată, de trupa „Concert Band”, iar finalul serii îi va găsi pe toţi cei prezenţi pe ringul de dans, de muzică ocupându-se Paul Botez, şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*