Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi sunt invitaţi să îşi etaleze calităţile de bucătari, în faţa unui juriu, la cea de a doua ediţie a ”Seminarului de gătit” programat pentru 4 aprilie, de la ora 14.00 în campusul Universităţii.
Planurile pentru desfăşurarea concursul de “bucătărit”, unul din cele mai inedite proiecte ale studenţilor pentru alungarea monotoniei, au început încă de săptămâna trecută când a fost lansată invitaţia pentru înscrierea în competiţie.
“Succesul foarte mare pe care l-am avut în rândul colegilor noştri anul trecut ne-a determinat să organizăm şi cea de a doua ediţe a <Seminarului de gătit>. Ne-am mobilizat, am căutat sponsori şi putem spune că anul acesta va fi o competiţie mai completă, cu degustări, cu invitaţi de marcă ce vor găti pentru participanţi, dar şi cu lecţii despre terapia condimentelor în mâncare”, a spus Remus Gheorghiţă, student în cadrul Facultăţii de Zootehnie, responsabil de proiect.
În competiţie s-au înscris deja 16 echipe cu 32 de studenţi, iar jurizarea va fi realizată de un profesor, un student şi un reprezentant al sponsorilor.