Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Bărbat reținut după ce a intrat peste socrii săi în casă. Vezi ce i-a făcut socrului său!

arestatUn bărbat a fost reținut de polițiști, joi, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.

Joi,  la ora 21:00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Iași au reținut un bărbat din comuna Lețcani,  bănuit de nerespectarea hotărârii judecătorești, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.

Poliţiştii au fost sesizați prin 112 de către o femeie din municipiul Iași  despre faptul că în apartamentul acesteia a pătruns fără drept fostul ginere în vîrstă de 30 ani, care l-a amenințat și agresat pe soţul său, aflat la domiciliu.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, au imobilizat și condus la sediul poliției persoana, despre care, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu a respectat un ordin de restricție impus de instanță, de a se apropia la o distanţă mai mică de 200 metri față de cei doi soți.

„Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe, acesta fiind reținut pentru 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale”, potrivit unui comunicat al IPJ Iași.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*