Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Tânăr prins în timp ce încerca să introducă telefoane mobile în Penitenciar. Vezi ce voia să facă!

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Botoşani a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Pază şi Control Acces, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, în timp ce încerca să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi cinci telefoane mobile.

Duminică, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei, prin escaladarea gardului.

Poliţistul de frontieră care efectua misiunea de supraveghere a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei stabilind că aceasta este Narcis A., în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Botoşani, cu antecedente penale. La el, au găsit cinci telefoane mobile. Tânărul le-a spus poliţiştilor că intenţiona să arunce bunurile în curtea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, care se afla în imediata apropiere a clădirii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, cu scopul de a fi preluate de un prieten care este încarcerat.

Botoşăneanul s-a ales cu dosar penal.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*