Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

BMW radiat din circulaţie în Lituania, oprit la Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni i-au făcut dosar penal unui bărbat cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova care a  fost depistat conducând un autoturism, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie din Lituania. La sfârşitul săptămânii trecute în frontiera Sculeni  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism marca BMW 530D, cu numere de înmatriculare lituaniene, Marian Z., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 34 de ani.

Deoarece poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare al autoturismului, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că acesta figurează radiat din circulaţie de către autorităţile din Lituania, începând cu data de 02.10.2014.

Cu privire la cele constatate, Ion B. a declarat că a achiziţionat autoturismul prin intermediul unui cunoscut care se ocupa cu vânzarea de maşini, plătind pentru acesta suma de 3.500 euro. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este radiat din circulaţie.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru  săvârşirii infraţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*