Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Conferințele BiblioZen – ultima ediție de anul acesta

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” invită publicul interesat de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane, la ultima întâlnire din acest an a proiectului BiblioZen, care va avea loc sâmbătă, 6 decembrie 2014, de la ora 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi. Tema abordată: „Lumina Magicului: de la Trăire la Sens” va fi susţinută de profesor universitar dr. Traian D. Stănciulescu de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

În cadrul întâlnirii se vor prezenta sensurile noţiunii de magic, ca expresie a „luminii vii”, precum și exemple ale magicului, de la tradițiile intuitive la tehnologia modernă. Un exercițiu practic va defini trăirea magicului ca parte a realului cotidian.

Vă aşteptăm sâmbătă, 6 decembrie 2014, de la ora 12:00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: bibliozeniasi@gmail.com.

 

Proiectul BiblioZen se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară sub forma întâlnirilor lunare cu diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2014, proiectul se află la a doua ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*