Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Cântăreaţă din Iaşi bătută crunt de nişte indivizi

O cântăreaţă de 24 de ani din Iaşi a ajuns la spital după ce a fost bătută pe stradă, în Podu Roş, de nişte indivizi, la mijlocul săptămânii trecute. Florina Gabriela Dăscălescu, cu numele de scenă Flow Reena, a ajuns pe mâinile medicilor cu dublă fractură de mandibulă.

„Trăiesc un coş­mar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18:15 mă duceam spre farmacia Sensi Blue din Podu Roş să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut por­tofelul şi pastilele sub braţ, la vedere. Ca orice om, am zis că, na, până la farmacie e ok să iau doar portofelul. Dintr-o data pe alee mi-am pierdut con­ştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a în­tâmplat după, că am căzut la starea de inconştienţă fără să mi se facă rău înainte, fără ameţeli“, a povestit cântăreaţa pe pagina sa de socializare.

Florina susţine că era plină de sânge şi a fost ridicată de câţiva trecători. Ea a constatat că îi fusese luat portofelul.

După trei zile de spitalizare, Florina susţine că trebuie să poarte sârme în gură şi nu va putea vorbi timp de şase săptămâni pentru refacerea mandibulei.

Cântăreaţa va face plângere la Poliţie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*