Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Tânăr captiv între fiarele unui autoturism după un teribil accident

Accident grav în localitatea Blăgești din județul Iași. Un tânăr a văzut moartea cu ochii, după ce remorca unui microbuz, plină cu materiale de construcții, s-a despins și s-a izbit frontal de o mașină care circulă regulamentar, scrie Esttv.ro

Acesta este al doilea accident petrecut în circumstanțe asemănătoare, pe Drumul Naţional 28 A, acolo unde, luna trecută, un alt șofer a decedat, după ce, o roată a unui camion aflat în mers, s-a desprins și a venit peste o maşină condusă regulamentar de victimă. În cazul de față a fost vorba despre o remorcă plină cu materiale de construcţii care s-a desprins de un microbuz, ce efectua ruta Pașcani-Iași şi s-a izbit frontal de o maşină. În urma impactului, bărbatul, de 35 de ani, a fost rănit grav şi a rămas încarcerat intre fiarele propriului vehicul.

După stabilizarea victimei, medicii de pe ambulanță au transportat victima de urgență la spitalul din Pașcani, deoarece rănile produse, erau destul de grave. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut nefericitul eveniment. Pe numele conducătorului auto al microbuzului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*