Duminică 26 Mai 2019, Actualizat acum 145 zile 12:00 am

 

Conducător auto fără permis de conducere depistat de poliţiştii de frontieră ieşeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au întocmit lucrare penală unui cetăţean român care conducea un autoturism fără a avea acest drept.

Marţi, în jurul orei 19.00 pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit în trafic, pentru control, pe DJ 249, între localităţile de frontieră Trifeşti şi Hermeziu, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în judeţul Iaşi, condus de cetăţeanul român  Constantin M., în vârstă de 37 ani.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constat faptul că M. Constantin nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*