Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

O nouă întâlnire a pasionaților istoriei Iașului, la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vă invită sâmbătă, 8 noiembrie 2014, începând cu ora 11.00, la Sala de Lectură, la o nouă întâlnire a pasionaților istoriei trecutului orașului, care se desfăşoară în cadrul Clubului „Iubitor de Iaşi”. Tema întâlnirii: „Gh. Asachi – portret în epocă” este dedicată personalității complexe a lui Gheorghe Asachi de la a cărui moarte se împlinesc, în această lună, 145 de ani și va fi prezentată de Corneliu Coman, prieten al istoriei şi al monumentelor ieşene.

Clubul „Iubitor de Iaşi” se adresează tuturor celor pasionaţi de istoria locală şi îşi propune, prin întâlniri periodice, să faciliteze creşterea nivelului de informare asupra trecutului oraşului nostru, cunoaşterea şi monitorizarea monumentelor oraşului, conexiunea persoanelor cu interese similare.

Proiectul „Iubitor de Iaşi” se desfăşoară în cadrul programului „Culorile Cărţii” al Bibliotecii Judeţene.

Evenimentul va avea loc  sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la ora 11:00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil la adresa https://docs.google.com/forms/d/1G2t3PUVjQYYjdU6JtqKuH3DuOj-6ByK8v5cVGh_G_Qs/edit# sau solicitaţi formularul tipărit, la Centrul de Înscriere şi Referinţe al Bibliotecii (Bd. Ştefan cel Mare, Nr. 8-10).

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*