Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Ford Mondeo cu acte false descoperit la Frontiera Sculeni

Politia de frontieraLa sfârşitul săptămânii trecute s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, românul Andrei G., în vârstă de 28 de ani, care conducea o autoutilitară marca Mercedes,  care tracta pe o platformă un autoturism marca Ford Mondeo cu numere de înmatriculare spaniole. Bărbatul era însoţit de cetăţeanul din Republica Moldova Ruslan C., în vârstă de 30 ani, proprietarul autoturismului marca Ford Mondeo. La solicitarea poliţiştilor, Ruslan C. a prezentat certificatul de înmatriculare şi talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismul marca Ford Mondeo.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acestea sunt falsificate. Totodată poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismului marca Ford Mondeo i s-au atribuit în România în anul 2010 plăcuţe de înmatriculare provizorii şi nu a fost niciodată înmatriculat în Spania.

Ruslan C., a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o persoană din judeţul Bacău şi nu are cunoştinţă despre faptul că documentele prezentate la control sunt falsificate.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz  de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*