Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Un taximetrist a dejucat metoda”accidentul rutier”. Victima, o bătrână de 84 ani

Vineri, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi de către Alexandrina D.,   de 84 ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla la domiciliu, a fost contactată pe telefonul fix, de către un bărbat, care a susţinut că este poliţist, aducându-i la cunoştinţă că fiica sa a avut un accident rutier grav şi că îi trebuie urgent o sumă de bani pentru a primi îngrijiri medicale. În acest sens, acea persoană a îndrumat-o să se deplaseze la o unitate bancară unde are cont, să scoată toţi banii pe care îi are, urmând să se întâlnească în municipiul Iaşi.

Persoana vătămată s-a deplasat la  o agenţie bancară, a scos din cont suma de 21.513 lei şi intenţiona să îi dea persoanei care a contactat-o. Însă a urcat într-un taxi care urma s-o ducă la locul de întâlnire cu bărbatul necunoscut, moment în care,  spunându-i taximetristului problema sa, acesta din urmă a condus femeia la Secţia 3 Poliţie, unde a fost reclamată infracţiunea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de înşelăciune”, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi tragerii la răspundere penală a acestora.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*