Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Bărbatul acuzat că şi-a ucis soţia în coafor a încercat să se sinucidă din nou

Bărbatul acuzat că în decembrie anul trecut şi-a ucis soţia într-un coafor din Iaşi, iar apoi a încercat să se sinucidă a ajuns în stare gravă la spital, după ce avut o nouă tentativă de sinucidere la Penitenciarul de Maximă Siguraţă Iaşi, potrivit Mediafax.

Luni, bărbatul, Vasile Olaru, în vârstă de 41 de ani, a încercat să se sinucidă pentru a doua oară la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, înghiţind mai multe pastile.

Potrivit reprezentanţilor penitenciarului, bărbatul a fost transferat la Spitalul ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

”Deţinutul a fost consultat de către medicul unităţii, fiind sub tratament psihiatric. Medicul a recomandat consultaţie de specialitate în cadrul Spitalul «Sfântul Spiridon». Starea pacientului nu a impus solicitarea unei maşini de salvare, transportul deţinutului fiind asigurat de unitatea de deţinere. La comiterea faptei, acesta a mai avut o tentativă autolitică, prin alte mijloace, iar de la încarcerarea în penitenciar beneficiază de asistenţă psihologică în regim individual“, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Carmen Matei, comisar şef de penitenciare de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*