Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

A încercat să mituiască doi poliţişti după ce a fost prins fără permis la volan

mitaUn ieşean a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti. Sâmbătă, 19 iulie a.c., cei doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 8 Poliţie Rurală Leţcani au sesizat la Linia TelVerde a Direcţiei Generale Anticorupţie faptul că un bărbat, fiind surprins în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, le-a promis, iniţial 100 de euro, iar ulterior 150 de euro, cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea celor două infracţiuni.
Imediat a fost constituită echipa operativă din lucrători ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. A fost organizată o acţiune de prindere în flagrant, bărbatul fiind surprins în timp ce oferea poliţiştilor, denunţători în cauză, 150 euro.
Procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale faţă de b ănuitcu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar ulterior a dispus şi punerea în mişcare a acţiunii penale.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A încercat să mituiască doi poliţişti după ce a fost prins fără permis la volan | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*