Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Ieşeni reţinuţi după ce i-au furat unei bătrâne 4.300 de lei

Miercuri, poliţiştii dincadrul Postului de Poliţie Dagâţa au fost sesizaţi despre faptul că în aceeaşi zi, din locuinţa unei persoane de 80 de ani din localitate, a fost sustrasă o sumă de bani.

Poliţiştii au demarat cercetările, iarla scurt timp a fost depistat într-o zonă împădurită de pe raza judeţului Neamţ un autoturism, î n care se aflau 3 persoane, doi bărbaţi şio femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 46 de ani, toţi din comuna Moţca, judeţul Iaşi.

În urma controlului efectuat, în interiorulautoturismului a fost găsită suma de 4300 de lei, susceptibilă a proveni din furt.

Din cercetările efectuate, a rezultat că cele trei persoane bănuite de comiterea furtului, sub pretextul că vor să achiziţioneze mai multe cupoane de călătorie, au profitat de neatenţia persoanei vătămate şi ar fi sustras banii.
„ Au fost emise ordonanţe de reţinere pentru24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile cei trei să fie prezentaţi instanţei cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*